NYIDAM SARI

Umpomo sliramu sekar melati

Aku kumbang nyidam sari

Umpomo sliramu margi wong manis

Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semono

Janji prasetyaning ati

Tansah kumantil ning netro rinoso

Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo

Kalingono wukir lan samodro

Ora ilang memanse aduh

Dadi ati sak lawase

Nalikaning rohing dalu atiku

Lan nglamun siro wong ayu

Nganti mati ora bakal lali

Lha kae lintange mlaku

(kl-4/09xi25)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s